Skupno število ogledov strani

sreda, 21. julij 2021

Tabor v Dutovljah, petek, 16. 7.

Petek je bil zadnji dan, ki smo ga preživeli v Domu na Krasu. Dan je bil zaznamovan bolj v duhu poslavljanja in pakiranja. In tega, da smo jedli torto za Larin rojstni dan.

Po zajtrku smo izvedli zadnjo skupščino o vtisih in izkušnjah, ki smo jih pridobili na taboru. Udeležili smo se je tako študentje kot tudi delavci in stanovalci, kar je podalo več različnih pogledov v naše enotedensko taborjenje.

Pred odhodom je sledilo še podiranje šotorov. Stanovalec varovanega oddelka, ki je večkrat vodil naše jutranje sprehode, je opazil, da nam naloga ni šla prav dobro od rok. Sam se je organiziral, da nam je skupaj z delavcem prišel pomagat podreti šotore.

Na koncu napornega tedna, ki smo ga imeli, nam je zelo osmislilo naše bivanje to, da smo se v tem tednu z ljudmi povezali do te mere, ko so stanovalci pripravljeni brez vprašanj pripravljeni pomagati tudi nam.

Naše bivanje se je končalo s poslavljanjem. Vsi bomo za vedno ostali z novimi izkušnjami in poznanstvi, ki smo jih spletli na hitrem a intenzivnem enotedenskem taboru.

Ni komentarjev:

Objavite komentar